Valmiina killan ulkoexcursiolle!

Kun tammikuussa istuimme ensimmäisen kerran suunnittelupöydän ääreen, tuntui että matkaan olisi aikaa pieni ikuisuus. Nyt kuitenkin laukut on pakattu, viisumit tulostettu ja matkan alkuun enää pari tuntia. Vieressäni odottaa 18 innokasta teekkaria (yksi oli niin innokas, että otti parin viikon varaslähdön ja odottelee meitä jo Intiassa) valmiina lähtöön.

Laukkua pakatessa jännitys oli jo kova. Mitä jos jokin meneekin pieleen? Bussit eivät kulje tai excut peruuntuvat? Yhteistyökumppanimme Enoron edustajan luovutettua meille excursiopaidat ja toivotettuaan onnea matkaan, tuntui jo hiukan paremmalta. Kaipa tämä sittenkin onnistuu. Nyt turvatarkastuksen jälkeen porukalla Oak Barrelissa istuskellessa ei jännitystä enää tunnu ollenkaan. Onhan tämän matkan eteen tehty töitä kuukausitolkulla. Valmistautuminen on hoidettu hyvin, nyt ei enää tarvitse kuin nauttia matkasta ja mitä mielenkiintoisemmista excursioista.

Matkamme kestää kymmenen päivää ja pääsemme tutustumaan huikeisiin kohteisiin juuri energia- ja ympäristötekniikan opiskelijan näkökulmasta. Matka ei olisi mahdollinen ilman kaikkia yhteistyökumppaneitamme, loistavaa ulkoexcursiotoimikuntaamme tai mahtavaa matkaporukkaa, jonka kanssa tulemme viettämään seuraavat puolitoista viikkoa.

Matkan etenemistä voit seurata matkamme nettisivuilla (newdelhi2017.rakennusinsinoorikilta.fi) sekä Rakennusinsinöörikillan facebook-sivulla (https://www.facebook.com/rakennusinsinoorikilta/?ref=br_rs).

Lennokkain terveisin,

Niko Kälkäjä

Excursiomestari