3+ sauna

Mitenköhän kavereilla on vuosi lähtenyt käyntiin? Kuka aloitti maisterivaiheen ja keneltä puuttuu vielä kandi? Mitäköhän fuksivuoden kavereilleni kuuluu?

Jälleen on aika tietäväisten ja kokeneiden kokoontua yhteen viettämään iltaa rennossa ilmapiirissä ilman nuorempien opiskelijoiden hössötystä. Tiedossa on saunomista, virvokkeita ja pientä purtavaa sekä tietenkin mitä uskomattominta seuraa. Nappaa siis ystäväsi naftaliinista, paras pyyhkeesi kaapistasi ja saavu OK20 alakertaan perjantaina 25.10 klo 18 alkaen. Ilakointi jatkuu niin pitkälle, kuin saunojia riittää. Kaikki kolmannen ja yli vuosikurssilaiset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Mitä: 3+ SAUNA
Kenelle: 3+ vuosikurssilaisille
Missä: OK20 alakerta
Milloin: 25.10 klo 18 eteenpäin
Mitä maksaa: NO EI MITÄÄN

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/397086650968223/