Fuksien Urheilupäivä

Rakennusinsinöörikillan fukseille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ottamaan mittaa toisistaan Vantaan energian kanssa Salmisaaren Megazonessa (Energiakatu 3) 28.10. Paikalle saavutaan omin keinoin klo 12:30 mennessä (Metrolla+kävelykombolla Otaniemestä paikan päälle matka kestää noin 30min), ja pelailujen jälkeen siirrytään Megazonen kabinettitiloihin, missä on ruokatarjoilu, sekä Vantaan Energian puheenvuoro. Tapahtuma on osallistujille ILMAINEN ja mukaan mahtuu 30 nopeinta. Myös ISOt voivat osallistua tapahtumaan, mutta fuksit ovat etusijalla, eli ensin otetaan mukaan fuksit nopeusjärjestyksessä, ja sen jälkeen ISOt. Kaikki mukaan!

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 23.10. klo 13:00. Linkki ilmoittautumiseen päivittyy tälle sivulle sekä jaetaan fuksien tg-ryhmään.

Freshmen from the Guild of Civil Engineering have been offered a unique opportunity to measure up against each other with Vantaan Energia in Salmisaari’s Megazone (Energiakatu 3) on the 28.10.

Come to the venue by your own means and arrive by 12:30 (Metro from Otaniemi + walking usually takes around 30 minutes), after the games of laser tag,we will go to the function room where there will be food and Vantaan Energia will hold a short presentation. The event is FREE for participants and the spaces are limited to 30, so be quick! Freshmen have priority, so we will take the freshmen on a first come first served basis and then the tutors.

The sign up will open on Wednesday 23.10 at 13:00. The signup link will be published to this event and also shared in the freshmen TG chats.