Energiateekkaripäivät 2020

PERUTTU

Vallitsevan COVID-19 tartuntatautiepidemian ja voimaan astuneiden AYY:n ja THL:n suositusten johdosta joudumme valitettavasti peruuttamaan Entepäivät.

Maaliskuussa Otaniemi täyttyy energiateekkareista, kun Entepäivät kokoavat jälleen tamperelaiset, lappeenrantalaiset ja otaniemeläiset yhteen! Tätä kaksipäiväistä tapahtumaa et halua missata!

Tapahtuma starttaa torstaina 19.3. kello 12 Otaniemen Urban Millillä seminaaritilaisuudella, jossa energia-alan kolme kuuminta nimeä pitävät osallistujille toiminnallisia rasteja. Unohda siis unettavat kalvosulkeiset ja tule pitämään hauskaa yritysedustajien kanssa! Luvassa on myös hiukan hiukopalaa sekä kuumaa kurkun kostuketta.

Seminaarin jälkeen smökki täyttyy sitsaajien energialla, kun otetaan selvää, millä paikkakunnalla riittää virtaa pisimpään. Lopullisesti ak un voi tyhjentää jatkoilla tanssahdellen ennen perjantain palauttavaa sillistä. Saavu siis Rantsulle lataamaan akkuja ja nauttimaan paljun lämmöstä!

Tämä huikea kombo rakennetaan Lämpövoimakerhon ja Rakennusinsinöörikillan yhteistyöllä ja se kustantaa vaivaiset 25 euroa ja hintaan kuuluu myös haalarimerkki!

MITÄ: ENTEPÄIVÄT 2020
MISSÄ: Otaniemi, Urban Mill, Smökki ja Rantsu
MILLOIN: 19. – 20.3. klo 12.00 alkaen
MIKSI: Koska energia on ikuista
MITÄ MAKSAA: 25 euroa
DC: Haalarit

 

Ilmoittautumiseen