Vaalikatsomo & pIKkujoulut

Yksi sana on ollut kaikkien huulilla viime päivät: vaalit. Ja syystäkin, onhan IK:n uusien toimijoiden valinta vuoden jännittävin hetki!

Tänä vuonna poikkeuksellisesti järjestettävät vaalit eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että kiltalaisten pitäisi jännittää tuloksia yksin kotisohviltaan. Tarjolla on nimittäin kolme tilaa, joihin nopeimmat voivat tulla seuraamaan vaalien kulkua, ja jännitysnäytelmän jälkeen rentoutumaan pIKkujoulujen merkeissä! Saunat lämpeävät ja juomat viilenevät Otarannan kattosaunalla, Ossinsaunalla, sekä Rantasaunalla.

Ilmottautuminen vaalikatsomo-pIKkujoulupaketteihin aukeaa jo lauantaina 7.11 klo 12:00! Missä tilassa sinä haluaisit juhlistaa uusia toimijoita? Pohdi valintaasi ripeästi, sillä joululohta riittää vain nopeimmille!

MITÄ: Vaalikatsomo & pIKkujoulut
MISSÄ: Ossinsauna, Otarannan kattosauna tai Rantasauna
MILLOIN: 13.11 klo 14.30→
MITÄ MAKSAA: Vaivaiset 5€ (tarjolla on lohta)!
DC: Pikkujoulut!
MIKSI: Kattilat täynnä puuroo!

TÄSTÄ ILMOTTAUTUMAAN