Pääaineiltama 2020

Kuulostaako energia- ja ympäristötekniikka vielä vähän epämääräiseltä ja laajalta pääaineelta? Ovatko eri opiskelualat vielä hämärän peitossa? Kiinnostaisiko tutustua mahdollisiin tuleviin työnantajiin jo nyt? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on pääaineiltama juuri sinua varten!

IK järjestää perinteisen pääaineiltaman keskiviikkona 25.11.2020 klo 17 alkaen! Paikalle saapuu yriysedustajia jokaisesta neljästä nykyisen kandiohjelman pääaineesta pitämään lyhyehkön esitelmän omasta yrityksestään ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista. Esitelmät pidetään englanniksi. Tapahtuma pidetään tänä vuonna täysin etänä striimin välityksellä. Tulkaa siis sankoin joukoin kuulemaan lisää omasta alastanne! Esitysten lopussa on kysymysmahdollisuus.

Illan ohjelma:

17.00-17.20 AFRY, vesi- ja ympäristötekniikka

17.30-17.50 A-insinöörit, georakentaminen (ydinjätteiden loppusijoitus)

18.00-18.15 RIL

TAUKO (15 min.)

18.30-18.50 Esri, geoinformatiikka 

19.00-19.20 Fennovoima, energiatekniikka

Ilmoittautujien määrälle ole ylärajaa, mutta take-away tarjoiluja varten ilmoittauduthan oheisesta linkistä: 

https://rakennusinsinoorikilta.fi/?page_id=12051&preview=true

HUOM! Muistathan myös, että tapahtumasta saa fuksipistevihkoon merkinnän!