IKxPT Wappu Kombat

No nyt!
Luvassa on vuosituhannen kovin kamppailu, kun PT ja IK ottavat toisistaan mittaa Wappu Kombatin merkeissä! Tätä ei kannata jättää välistä!

Kisassa kerätään pisteitä suorittamalla erilaisia tehtäviä viikoittain vaihtuvien teemojen parissa. Kamppailussa on yksittäis- sekä tiimisarjat, joissa voittajille on luvassa huikeita palkintoja. Yksittäiskilpailun viisi (5) parasta palkitaan. Tiimikilpailussa tiimeinä toimivat oma rakas kilta/yhdistys. Twistinä tiimikilpailussa onkin tiukat panokset. Nimittäin häviäjäjoukkueen IE:t tarjoavat seuraavien yhteissitsien kokkariskumpat!

Kisa alkaa torstaina 1.4. ja kestää aina wappukirin loppuun asti 23.4. Linkki tapahtuman viralliseen tg-ryhmään ilmestyy lähipäivinä IK:n ja PT:n tg-tiedotuskanaville.

Let’s get ready to rumble!!!