IK x MKR etäexcursio Swecolle

IK ja MKR järjestävät yhteisen etäexcursion Swecolle 27.4. klo 16:30 alkaen. Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Se on yksi suurimmista rakennetun ympäristön asiantuntijayrityksistä Suomessa. Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä ja ilmoittautua voi kaikki rakennusinsinöörikillan ja maa-ja kalliorakentajien jäsenet. 

Excursio sukeltaa georakentamisen monipuoliseen maailmaan. Puheenaiheina ovat geosuunnittelu, rakennesuunnittelu ja kalliosuunnittelu. Tämän lisäksi osallistujat pääsevät keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä aiheista pienemmissä ryhmissä alan asiantuntijoiden kanssa. Sisältönä siis kalliorakentamisen lisäksi muuta kiinnostavaa.

Sweco tarjoaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle eväät 15 eurolla Foodoran kautta. Foodoraedun saaneille lähetetään tarkemmat tilausohjeet sähköpostitse. Mielenkiintoisen excursion lisäksi pääsee siis vielä herkuttelemaan!

 

MITÄ: IKxMKR etäexcu Swecolle

MISSÄ: Teams

MILLOIN: Ti 27.4.2021 klo 16:30->

MIKSI: Kalliorakentaminen on kivaa.

ILMO: Ke 21.4. klo 12 osoitteessa

https://rakennusinsinoorikilta.fi/?page_id=13250&preview=true