IK x LVI etäexcursio Afrylle 17.5.

IK ja LVI-kerho järjestävät yhteisen etäexcursion AFRYlle 17.5. klo 17-19. AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö joka toimii muun muassa vesi- ja georakentamisen sekä LVI:n alalla. Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä ja ilmoittautua voi kaikki rakennusinsinöörikillan ja LVI-kerhon jäsenet. 

Ilmastonmuutos ja megatrendit muovaamassa yhteiskuntaa. Kiinnostaako sinua kuulla miten yhdyskuntatekniikan suunnittelulla turvataan kestävä tulevaisuus? Kuinka suunnittelu ratkaisuilla suojellaan itämerta? Tai kuinka suunnittelijat ratkovat kaupungistumisen haasteita ja edistävät kestävää kaupunkikehitystä?

Tule kuulemaan miten AFRY on ratkonut Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon haasteita vastaamalla poistoputkihankkeen suunnittelusta. Aiheina mm. vesi- ja ympäristösuunnittelu, prosessisuunnittelu, LVI suunnittelu, georakentaminen, ympäristövaikutusten ja riskien arviointi sekä tietomallinnus.

AFRY tarjoaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle eväät 15 eurolla Foodoran kautta. Foodoraedun saaneille lähetetään tarkemmat tilausohjeet sähköpostitse. Mielenkiintoisen esityksen lisäksi pääsee siis vielä herkuttelemaan!

Ilmoittautuminen avautuu tiistaina 11.5. klo 12 ja sulkeutuu pe 14.5. klo 23.59

MITÄ: IKxLVI etäexcu AFRYlle

MISSÄ: Teams

MILLOIN: Ti 17.5.2021 klo 17-19

MIKSI: Super kiinnostava monialainen excursio!

ILMO: Ti 11.5. klo 12 osoitteessa:

https://lvi.ayy.fi/?event=ik-x-teekkarien-lvi-kerho-etaexcu-afrylle