3+ sauna 2022

Mitenköhän kavereilla on vuosi lähtenyt käyntiin? Ketkä aloitti maisterivaiheen ja keneltä puuttuu vielä kandi? Mitäköhän fuksivuoden kavereilleni kuuluu?
Jälleen on aika tietäväisten ja kokeneiden kokoontua yhteen viettämään iltaa rennossa ilmapiirissä ilman nuorempien opiskelijoiden hössötystä. Tiedossa on saunomista, virvokkeita ja pientä purtavaa sekä tietenkin mitä uskomattominta seuraa. Nappaa mukaan siis paras pyyhkeesi kaapista sekä ystävät matkan varrelta ja saavu OK20 alakertaan torstaina 3.11.2022 klo 18 alkaen. Ilakointi jatkuu niin pitkälle kuin saunojia riittää. Kaikki kolmannen ja yli vuosikurssilaiset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ilmottautuminen tapahtumaan aukeaa maanantaina 24.10. klo 13 täällä.

Mitä: 3+ SAUNA
Kenelle: 3+ vuosikurssilaisille
Missä: OK20 alakerta
Milloin: 3.11. klo 18 eteenpäin
Mitä maksaa: ei maksa

—————–

Wonder how your friends’ year has began? Who started their master’s and who are still working on their bachelor’s? And how are my friends from freshman year doing?
Again, it is time to meet up with the knowing and experienced and spend a relaxing evening without younger students’ fuss. There will be sauna, drinks, some food and of course great people to hang out with. So grab your friends, towel and come to downstairs of OK20 on Thursday 3.11.2022 at 18 o’clock. This fun will continue long into the night. Every 3rd year student or older are more than welcome.

The enrolment starts on Monday 24.10. at 13 o’clock here.

WHAT: 3+ SAUNA
TO WHOM: 3+ year students
WHERE: OK20 downstairs
WHEN: 3.11. starting at 18
COST: free