Kiltailta

Mitähän sitä ensi vuonna tekisi? Miten kilta oikeastaan pyörii ja kuka tapahtumat järjestää? Mitä kaikkea killassa ylipäätään voi tehdä? Kiltailta on loistava tilaisuus kuulla lisää mahdollisuuksista osallistua kiltatoimintaan!

Saavu siis 4.11. klo 17 Ossinsaunalle tutustumaan raati- ja toimaripesteihin sekä kuulemaan killan toiminnasta. Informatiivisen osuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä viettämään iltaa saunomisen merkeissä kiltatovereiden kanssa!

 

Sääntömuutoksesta:

Raati on valmistellut sääntömuutosta killan ylimääräiseen kokoukseen, josta tiedotetaan erikseen. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää sääntömuutoksesta ja vaikuttamaan sen sisältöön, tervetuloa keskustelemaan siitä Ossinsaunalle ennen kiltailtaa 4.11. klo 16. Toivomme, että tuotte äänenne kuuluviin täällä, jotta yksityiskohdat on hiottu kuntoon ennen kokousta.

 

Mitä? Kiltailta

Missä? Ossinsaunalla

Milloin? 4.11. klo 17

Mitä maksaa? Ei mitään!