Vaalikokous ja pIKkujoulut

Hou Hou! Joulu lähenee ja niin myös killan vaalit! Näitä kumpaakin juhlistaaksemme kilta järjestää taas pIKujoulut, jotka järjestetään perinteisesti killan vaalikokouksen jälkeen!

 

Vaalikokous

Vuosi on jo melkein vaihtumassa ja Rakennusinsinöörikilta tarvitsee uusia toimijoita vuodelle 2023! Vaalikokouksessa pääset nauttimaan jouluisesta tarjoilusta sekä jännittävistä vaalimittelöistä! Hae siis mukaan tai tule ainakin vaikuttamaan uusien toimijoiden valintaa!

Vaalikokous järjestetään torstaina 24.11. klo 14-18.30 osoitteessa Otakaari 4. Tarkemmat tiedot tilasta päivitetään myöhemmin

Vaalikokouksessa on läsnäolo-, puhe- ja esitysoikeus kaikilla killan jäsenillä. Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Kokouksen päätöksellä voidaan myös kiltaan kuulumattomalle myöntää läsnäolo- ja puheoikeus. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Huolehdithan, että olet varmasti maksanut killan jäsenmaksun. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löytyvät täältä

Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksusi, ota yhteyttä killan kirjuri-tiedottajaan: kalle.koskela[ät]aalto.fi

Kokouskutsu ja esityslista lähetetään myöhemmin.

 

Mitä? Vaalikokous

Missä? Otakaari 4

Milloin? 24.11.2022 klo 14-18.30

Miksi? Tule vaikuttamaan killan toimijoihin!

 

pIKkujoulut

Vaalikokouksesta matka jatkuu pIKkujouluihin! Tarjolla tulee olemaan herkullistakin herkullisempaa ruokaa ja vaalien jälkeistä huumaa! Kenestä tuli uusi IE? Kuka täyttää puheenjohtajan saappaat? Tule juttelemaan joulumieltä säteileville kiltalaisille ja rentoudu saunan lämmössä! Tiedossa tottakai myöskin hauskaa ohjelmaa ja lahjoja killan kilteimmille!! Tätä et tahdo missata. 

Paikkoja vapaana nopeimmille 50 hengelle! Ilmoittautuminen aukeaa tämän linkin takaa maanantaina 14.11 klo 12.00.

Vaikka olisit vuoden mittaan ollut tuhma, niin pIKkujouluissa saat jos annat 🙂 Lahjojenjakoon voi osallistua tuomalla korkeintaan 5 euron arvoisen lahjan. Luvassa on myös saunomismahdollisuus eli saunakamat mukaan!

 

Pääset ilmoittautumaan täältä.

 

Mitä? pIKujoulut

Missä? Bussimatkan päässä

Milloin? 24.11.2022 klo 18.30 ->

Mitä maksaa? 8€

Miksi? Vatsansa täyteen puuroo

 

Tapahtumissa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita.