IK Wappu!

Tiistai 25.4.

Pesistä!

Keskiviikko 26.4.

IK <3 Athene Wappuhengailu

 

 

Torstai 27.4.

IKxPT Wanhojen wappusitsit 27.4.

 

Wappuaatto

Raksan Wappusimat

Tänä vuonna Raksan Wappusimat palaavat perinteiselle paikalleen Rakentajanaukiolle sen remontin jälkeen. Simat järjestetään Wappuaattona klo 11:00 – 17:00, ja tarjolla on simaa sekä munkkia kaikille kiltalaisille! Saavu siis nautiskelemaan aurinkoisesta Wappusäästä siman ja munkin kera, sekä tapaamaan uusia ja vanhoja kiltalaisia.

Mitä? Wappusimat

Missä? Rakentajanaukio

Milloin? Wappuaattona 11:00-17:00

Miksi? Wappu, kiltalaiset, sima ja munkit

 

 

IK <3 PT Wappupäivä

 

IK ja PT viettävät perinteisesti Wappupäivän yhdessä Ulliksella, tarjoten kummankin yhdistyksen jäsenille mukavat oltavat ruuan kera. Saavu siis Ullikselle viettämään Wappupäivää yhdessä Raksalaisten ja PT:läisten kanssa! Teekkarikylässä asustaessasi suosittelemme hyppäämään myös yhteisen Wappubussin kyytiin ja suuntaamaan sen kyydillä Ullikselle!

 

IK x PT WappuBussi Ullikselle!🚍

Rakennusinsinöörikilta ja Prosessiteekkarit suuntaavat tänä vuonna yhteistä kyytiä Ullikselle Wappupäivänä! Juhlinnan makuun mukaan ja IK:n ja PT:n teltoille Ulliksella löytää helpoiten hyppäämällä WappuBussin kyytiin. Bussi lähtee 1.5. klo 11.15 Teekarikylän bussipysäkiltä (Otakaari 18). Kaikille matkustajille on luvassa herkkukassi, jolla pääsee heti juhlatunnelmaan! 

Bussikyyti Teekkarikylästä Ullikselle maksaa vaivaiset 3 € (vähemmän kuin HSL-kertalippu!), hintaan sisältyen herkkukassi sekä luonnollisesti paras mahdollinen seura. Paikkoja WappuBussissa on yhteensä 144:lle nopeimmalle, puolet PT:läisille ja puolet raksalaisille. Ilmoittautuminen WappuBussiin aukeaa PT:n ilmomasiinassa 18.4. klo 19.00 ja sulkeutuu muuttuen sitovaksi 23.4. klo 23.55.

 

Mitä? WappuBussi Ullikselle

Missä? Teekkarikylä – Ullis

Milloin? Wappupäivänä

Mitä Maksaa? 3€ (vähemmän kuin HSL-kertalippu!)

Ilmo? 18.4. klo 19.00

Miksi? Teleporttaus Teekkarikylästä Ullikselle

 

 

Rakennusinsinöörikillan tapahtumissa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita.