Killan kesäkisat

Killan kesäkisat tulevat taas!☀️☀️ Tänä vuonna kisat aloitetaan 10.6 klo 15.00 Otaniemen urheilukentällä.⚽️ Luvassa on alkuun perinteinen Cooperin testi halukkaille ja tätä seuraa klo 15.30 alkaen Alvarin aukiolla joukko muita tiukkoja kilpailuja, joissa kiltalaiset pääsevät kisaamaan keskenään ja rikkomaan ennätyksiä. 🏆Tarjolla on tietenkin myös parhaiten suoriutuneille palkintoja!🥇 

Kerää siis kaverit mukaan ja saavu nauttimaan urheiluhuumasta ja aurinkoisesta kesäpäivästä. Alvarin aukiolla on myös tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita. 🧃Mikäli et halua osallistua päivän kisoihin, voi paikalle saapua myös vain hengailemaan ja nauttimaan auringosta.☀️

Kesäkisojen jälkeen on myös mahdollisuus jäädä suorittamaan 110m aitojen sprinttiä, josta on saatavilla lisää informaatiota toisessa tiedotuksen viestissä.

Linkki ilmoittautumiseen tästä!

 

Mitä?: Killan kesäkisat ja Cooperin testi 🏆

Missä?: Otaniemen urheilukenttä ja Alvarin aukio

milloin?: 10.6 klo 15.00

Miksi?: Kesä ☀️

Mitä maksaa?: Ei mitään!