Tervetuloa rakennustekniikan fuksi 24!

Moikka ja tervetuloa Aalto-yliopistoon uusi rakennustekniikan fuksi!<3 Olet samalla lämpimästi tervetullut Rakennusinsinöörikiltaan, tuttavallisemmin Raksaan sekä lyhenteellä IK toimivaan kiltaan! Meitä on täällä valtaisa joukko odottamassa juuri Sinua! Ihan huippua, että olet päättänyt lähteä opiskelemaan juuri rakennustekniikkaa!

Killassamme on kaksi fuksikapteenia joiden tehtävänä on olla tukenasi koko fuksivuoden ajan – tästä hetkestä alkaen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat muuten vain kertoa päivän kuulumiset, Elli ja Pessi ovat täällä sinua varten. Ole rohkeasti yhteydessä! Meidän yhteystiedot löytyvät täältä.

Tärkeimpänä viestintävälineenä Aalto-yliopistossa opiskelijoiden keskuudessa toimii Telegram. Voit ladata sen puhelimelle, tietokoneelle tai käyttää sitä selaimessa.

Liity IK Fuksit 2024 Telegram-ryhmään täältä: IK-fuksit 24

Myös ennen syksyä kannattaa aktivoida oma Aalto-tunnus osoitteessa https://password.aalto.fi  Aalto-mailiin saat päivitettyä tietoa koulun linjauksista sekä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan tiedotteita.

Kesäkuun aikana sivuillemme ilmestyy myös Fuksiopas! Tästä upeasta eepoksesta löydät kaiken tarvittavan informaation opintojen aloittamista varten ja se kannattaa lukaista läpi perusteellisesti! Fuksioppaan fyysinen versio postittautuu teidän postilaatikkoihinne myös loppukesästä!

Syksyllä nähdään!

Terveisin,

Elli Peltoniemi & Pessi Parkkinen
Rakennusinsinöörikillan Fuksikapteenit 2024