Kesäkisat

 

 

Kesäloma ja työt lähestyvät loppuaan ja uusi lukukausi häämöttää jo edessä. Tämän kunniaksi onkin siis aika virittyä kohti opintojen täyteistä syksyä kesäkisojen siivittämänä lauantaina 29.8!

IK:n huikeaakin huikeammat kesäkisat järjestetään Ossinlammella 29. elokuuta!
Kesäkisojen kuningaslaji ja vetonaula on tietysti todellisten raksalaisten voimankoitos eli 110 metrin aidat. Tämä IK:n perinteikäs, järisyttävää kansansuosiota nauttiva laji aloittaa urheilupäivän mittelöt, ja on suurta viihdettä sekä osallistujille että katsojille. Lajin säännöt ovat pohjimmiltaan yksinkertaiset: siirry mahdollisimman nopeasti 10 metrin matka, ylitä alkoholipitoinen vesieste, toista prosessi 110 metrin matkalta kunnes olet maalissa. Yksityiskohtaisen kuvauksen säännöistä löydät täältä:

http://rakennusinsinoorikilta.fi/ikn-110m-aitojen-saannot/

110 m aitojen jälkeen urheilupäivää jatketaan Holympialaisilla, joihin osallistutaan pienissä joukkueissa (ilmoittautuminen paikan päällä). Holympialaisissa mittelöidään useissa rennoissa joukkuelajeissa, paras joukkue palkitaan! Ilta jatkuu pelien päätyttyä OK20 saunatiloissa.

Ilmoittautuminen 110m aitoihin aukeaa tiistaina 18.8 klo 18.00 täällä!

110 metrin aitojen kisajuomat tarjotaan 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle!

TURVALLISUUS

  • Kesäkisat ovat ulkona järjestettävä tapahtuma, jossa ei ole käsienpesumahdollisuutta
  • Turvavälien säilyttäminen ja hygienia on omalta osaltaan jokaisen osallistujan vastuulla (tapahtumanjärjestäjän puolesta tarjolla käsidesit!)

Ethän osallistu flunssaisena tai toipilaana tapahtumaan. Mikäli aiheesta herää mitään kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin!

SUMMASUMMAARUM

MITÄ: Kesäkisat 
MISSÄ: Ossinlampi 
MILLOIN: 110m aitojen lähtölaukaus la 29.8 klo 15:00 
MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Miksi ei?