Kesäpäättärit

 

Kesäloma ja työt lähestyvät loppuaan ja uusi lukukausi häämöttää jo edessä. Tämän kunniaksi onkin siis aika virittyä kohti opintojen täyteistä syksyä kesäpäättäreiden siivittämänä lauantaina 29.8!

Tänä vuonna reippaat kisailijat sekä huoltojoukot pääsevät virkistymään illanvieton ja saunomisen merkeissä OK20 -saunatiloissa (Otakaari 20), unohtamatta tietysti palauttavaa ravintoa sekä nesteytystä. Tarjoilujen lisäksi paikan päällä on illan ajan grilli kuumana, joten ota ihmeessä omat makkarat mukaan! 75 nopeinta ilmoittautujaa voivat siirtyä saunomaan ja ruokailemaan kesäkisojen palkintojenjaon jälkeen.

Ilmoittautuminen Kesäpäättäreihin aukeaa tiistaina 18.8 klo 18:30. Ilmoittautumislinkki aukeaa täältä!

TURVALLISUUS

  • Kesäpäättärit ovat sisätilossa järjestettävä tapahtuma, jossa on käsienpesumahdollisuus ja rajoitettu osallistujamäärä
  • Turvavälien säilyttäminen ja hygienia on omalta osaltaan jokaisen osallistujan vastuulla (tapahtumanjärjestäjän puolesta tarjolla käsidesit!)
  • Kesäpäättäreihin ilmoittautuminen on pakollista ja rajallisen tilakapasiteetin vuoksi
  • Tarjoiltava ruoka/juoma ei ole valmistettu ammattilaisten toimesta

Ethän osallistu flunssaisena tai toipilaana tapahtumaan. Mikäli aiheesta herää mitään kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin!

SUMMASUMMAARUM

MITÄ: Kesäpäättärit
MISSÄ: OK20
MILLOIN: Heti kesäkisojen palkintojenjaon jälkeen 
MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Miksi ei?