Mikä on IK?

Rakennusinsinöörikilta (lyhenne IK) on Aalto-yliopiston Rakennustekniikan sekä ennen syksyä 2022 aloittaneiden Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden kilta, joka on perustettu vuonna 1913. IK edustaa myös syksyllä 2019 käynnistyneen englanninkielisen Computational Engineering -kandiohjelman opiskelijoita.

Rakennusinsinöörikillan opiskelijoista valmistuu monipuolisia energiatekniikan, georakentamisen, geoinformatiikan, vesitekniikan, ympäristötekniikan ja rakennustekniikan ammattilaisia. Edustamme siis laajaa kirjoa insinööritieteiden tulevaisuuden osaajia.

Aloitatko opiskelut Rakalla syksyllä 2024? Tsekkaa lisäinfoa täältä!

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää opinnoistamme

Juuri haalarin saaneita kiltalaisia

 

Yritysmaailman ja opiskelijoiden kohtaamisten luominen on yksi kiltamme tärkeimmistä tehtävistä. Haluamme, että yhteistyö on molemminpuolista, jolloin sekä yritykset että kilta hyötyvät siitä. Ottamalla yhteyttä kiltamme yrityssuhdevastaavaan voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan tavan osallistua killan toimintaan.

Esimerkkejä yhteistyömahdollisuuksista ovat esimerkiksi excursiotvuosijuhlat sekä näkyvyys kiltahuoneella. Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden ostaa artikkeli- ja mainostilan neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä killan lehdestä Ruutisista, joka on aktiivisesti luettu jäsentemme keskuudessa. Yhtenä vaihtoehtona on myös kannatusjäsenyys. Kannatusjäsenyys on killan vuosittaista tukemista. Kannatusjäsentemme nimi ja logo ovat esillä nettisivuillamme. Lisäksi kannatusjäsenillämme on mahdollisuus jättää työpaikkailmoituksensa ”Rekrytoi IK:lainen” –osioon.

Sijaintimme yliopistossa: